Det siste skoleåret har vi levert opplæringsdager til svært mange fornøyde lærere i musikkfaget. Nå er det nye muligheter! Det blir morsomt, jordnært og ikke minst gjennomførbart å komme tilbake til egen skole med nye læringsaktiviteter og læringsopplegg etter et kurs med oss.

Kursdatoer våren:

Vår populære oppstartsdag over 6 timer gir deg den treningen og det materialet du trenger for å komme i gang og få høy fart. Det er denne dagen vi har levert mest av til nå, og vi har hatt mange svært fornøyde musikklærere og almennlærere (som underviser i musikk) som deltakere. Tilbakemeldingene på denne dagen er SVÆRT gode. Nå er det din tur!

Oppstart, full dag:

 

  • Kristiansund, torsdag 16. februar kl 9-15
  • Lillestrøm, Kreasjons nye lokaler, onsdag 1. mars kl 9-15
  • Oslo, onsdag 29. mars kl 9-15
  • Bærum, onsdag 26. april kl 9-15
  • Kristiansand, onsdag 10. mai kl 10-16

Vi leverer også en halv oppfølgingsdag for alle som har hatt opplæring i GarageBand tidligere. Her blir det påfyll med flere nyskrevne, knallgode læringsopplegg.

 

Jan Gamre
Jan GamreMusikk veileder
Jan har lang erfaring med pedagogisk implementering av GarageBand som komposisjonsverktøy i skolen. Han brenner for mer kreative og skapende elever, som lager ting på skolen de ikke forestilte seg at de ville lage. Jan er også daglig leder i Kreasjon og bistår med rådgiving og planlegging.
Åge Reite
Åge ReiteMusikk veileder
Åge er utdannet lektor med mastergrad i musikk fra universitet i Oslo. Han jobber som faglærer for lyd og musikkproduksjon på Noroff i Oslo. I tillegg driver han lydstudio hvor han skriver musikk for TV, film og artister i inn og utland. Åge har de siste årene vært musikklærer ved flere skoler i Osloområdet, og han har lang erfaring i å implementere digitale verktøy på musikkrommet.
Påmelding GarageBand kurs
Kundene våre sier:
Læringsopplegg Live Loops