Kreasjon søker flere deltidsansatte

Vi er i vekst og trenger flere deltidsansatte. Vi søker derfor 4 deltidsansatte i 40-60% stilling. Vi søker primært etter pedagogiske veiledere til våre standard leveranser. Du kan være almennlærer eller faglærer, vi har plass til lærere med ulik bakgrunn.

Våre forventninger

Du er langt framme med integrering av IKT i egen undervisningspraksis og det er en stund siden læreboka var hovedverktøyet ditt. Du er god på å planlegge og gjennomføre egne økter. Du har gode muntlige og skriftlige evner. Ved siden av at du er en individualist må du ha god systemforståelse for hva som kreves når organisasjoner skal lykkes med felles praksis. Dersom du ikke allerede er sertifisert må du sertifiseres både for Apple og Microsoft plattform, vi hjelper deg med denne prosessen. Du liker å reise og du liker  å møte nye mennesker og miljøer.

Hva vi tilbyr:

 • Et unikt fagmiljø med høyt fokus på samhold, utvikling og kvalitet.
 • Gode muligheter for å utvikle egen kompetanse.
 • Du får delta i de mest spennende skoleprosjektene i landet.
 • Lønn etter kvalifikasjoner.

Om selskapet

Kreasjon er et selskap som leverer pedagogikk i digitaliseringsprosjekter. Vi er en suksessfaktor når skoler skal integrere IKT i læringen. Vi leverer både grunnopplæring og faglige satsinger. Vi har skapt det praksis støttende læremiddelet Whyzo. Kreasjon er 9 ansatte og 20 frilansere. Vi holder til i relativt nye og fine lokaler sentralt ved togstasjonen i Lillestrøm.


Vi leverer:

 • Lederspor
 • Grunnopplæring
 • Temabaserte læringsopplegg – whyzo.no
 • Koding og Makerspace prosjekter
 • Estetiske fag prosjekter
 • Realfag prosjekter
 • Spes ped prosjekter

Kontakt:

Jan Gamre
Daglig leder
jan(@)kreasjon.net