Kreasjon har hatt et fantastisk år og vi har behov for ytterligere en pedagogisk veileder i hel stilling. Det kan også være aktuelt med deltidsstilling. Vi kan tilby et svært fremadrettet miljø som tenker helhetlig omkring læring og skoleutvikling.

Kreasjon bidrar til at norske skoler ikke bare takler overgangen til framtidens skole, men at overgangen framskyndes. Vi bygger kreative, selvstendige individer som elsker å samarbeide. Vi elsker at mennesker lykkes, internt og eksternt.

Vi søker deg som:

  • har solid erfaring med klasseledelse
  • har god refleksjon omkring vurdering
  • har erfaring med integrering av IKT i læringsarbeidet
  • har solid erfaring med veiledning
  • evner å sette eksempler og modeller i gode pedagogiske kontekster

Du må være villig til å reise en del og det er en fordel om du har kjørerkort, men ikke et krav.

Tiltredelse så snart som mulig.

Interesserte sender CV og tar kontakt med jan(@)kreasjon.net