Bli mer effektiv med tankekart.

Forskningen forteller oss at tankekart får informasjon raskere inn og ut av hodet. Det er dermed et verktøy i all informasjonsbehandling som hjelper oss å få rask oversikt og å bryte kompleks informasjon ned i biter som henger grafisk sammen. Kreasjon elsker tankekart og vi har hjulpet mange skoler og organisasjoner med å implementere dette i daglig bruk. En halvdag med oss og du flyr videre på egenhånd. Vi benytter iThoughts HD da dette er den kraftigste løsningen med tilstrekkelig lav brukerterskel.

iThoughts er helt nydelig å bruke på iPad med lynrask respons, og supereffektiv zoom. Du forstørrer detaljer og dypere nivåer på et blunk.

En halvdag med oss gir deg:

  • Oversikt over hva tankekart er
  • Modellering av noen gode bruksområder
  • Flere aktiviteter hvor brukerne lager egne kart i ulike tema
  • Deltakerne presenterer tankekart for hverandre
  • Hver deltaker skriver ned og reflekterer over hvilke bruksområder som er mest aktuelle å starte med i en individuell tilnærming
  • Oppsummering og samling av trådene
  • Diplom for gjennomført kurs i bruk av tankekart

Jan Gamre
Jan GamreAPL veileder
Jan var med å starte Rikt AS, et sterkt kompetansemiljø for pedagogisk implementering av nettbrett i undervisningen. Han har helt unik erfaring med denne type utviklingsarbeid. Han ble sertifisert Apple Education Trainer i 2012 og har lengst erfaring på feltet i Norge.
Lene Lindquist Moen
Lene Lindquist MoenAPL veileder
Lene er utdannet førskolelærer- (adjunkt med opprykk) og har 10 års erfaring fra barnehage, og 6 års erfaring fra skole (1. – 4. klasse). Det siste året har Lene vært blandt de mest brukte APL’ene i Norge. Lene leder STL+ arbeidet hos Kreasjon.
Apple Professional Learning
Kom i gang med iPad
Kundene sier