Koding er på vei inn i norsk grunnskole da de fleste andre land i Europa allerede har dette i sine læreplaner. Våre barn må også forstå og mestre digitale prosesser som del av 21. århundrets ferdigheter. Programmering er heldigvis lettere tilgjengelig i dag enn på 80- og 90 tallet.

Kreasjons kodekonsept fokuserer på:

  • Lær å kode med Lego WeDo/Mindstorms
  • Bruk av Micro:bit
  • Blokkprogrammering og styring av eksterne boter, roboter og droner
  • Tekstprogrammering med Swift Playground*

Vi leverer til alle plattformer (Windows, Mac, Chrome, nettbrett).
Kreasjon tilbyr innføring i koding på et trinn, eller vi kan gjøre mindre aktiviteter sammen med deg, feks kodetime med Swift Playground*. Vi tilbyr innføring av Lego WeDo på SFO, og/eller innføring av Lego Mindstorms på mellomtrinnet. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

* Swift Playground er kun tilgjengelig på iPad

NYHET: Gjør kodetimen på mellomtrinnet med Swift Playground.

Espen Clausen
Espen ClausenKoding og LEGO Education veileder
Espen har en unik bakgrunn og erfaring innenfor koding i skolen. Han har lang fartstid i First Lego League. Han er kjent for å gjennomføre ukentlig kodetime skoleåret gjennom ved Grinde skule, og han benyttes både i regional og nasjonal sammenheng. Espen er en stor ressurs innenfor koding og teknologi i skolen.
Steinar Sevje
Steinar SevjeKoding og LEGO Education veileder
Steinar var den første til å starte opp med iPad i Bærum kommune og har vært involvert i alle faser av 1:1 prosjektet. Han har ledet Jong skole sin satsing på WeDo 2.0 på SFO, og nå leder han et større kodeprosjekt for Jong skole hvor alle ovenstående arbeidsformer benyttes. Steinar er også skoleleder og kan bistå med planlegging og rådgiving mot ledelse i forkant av et prosjekt.
Jan Gamre
Jan GamreKoding og LEGO Education veileder
Jan har lang erfaring med pedagogisk implementering av IKT verktøy. Han har jobbet lenge med å klargjøre pedagogiske kodeprosjekter for Kreasjon, og er også en av veilederne ute i leveranser. Jan utfyller Espen og Steinar i Kreasjons veilederteam innenfor koding. Jan er også daglig leder i Kreasjon og bistår med rådgiving og planlegging av kodeprosjekter.
WeDo 2.0 samlinger
Mindstorms samlinger
LEGO Education