Veiavangen ungdomsskole i Mjøndalen hadde 45 lærere på Office 365 dag med Windows klienter.

Vi er veldig fornøyd med Office 365 dagen. Mange lærere har begynt å bruke Office Mix og OneNote Class Notebook etter bare få dager, noe som gir elevene en bedre digital hverdag. Kurset var veldig inspirerende!

    Anne May Falch Brænden, inspektør Veiavangen ungdomsskole

Sørenget oppvekstsenter fikk besøk av oss to dager i sept 2016.

Opplegget ble tilpasset våre behov og ønsker, og opplæringen satte oss i stand til å ta i bruk nye kreative apper i undervisningen, på en pedagogisk egnet måte, hvor elevsentrert undervisning og underveisvurdering er sentrale stikkord. Etter en vellykket dag med opplæring av elevene, kunne Jan også gi oss gode råd om hva vi bør fokusere på videre i arbeidet med å implementere bruk av iPad 1:1 i undervisningen hos oss.

    Sissel Brattøy, rektor Sørenget oppvekstsenter

Høyland ungdomsskole i Sandnes har benyttet våre tjenester som Apple Education Trainer høsten 2016.

Vi har hatt godt utbytte av kursdagene med Jan Gamre. Han tok oss gjennom sentrale apper på en systematisk og lettfattelig måte. Showbie, OneDrive, iMovie og Book Creator var noen av de appene vi fikk opplæring i. En god blanding av foredrag og praktiske oppgaver, gjorde kursdagene spennende og varierte. Det var også en fordel at en bit av kurset var delt i to, slik at nybegynnere og litt mer erfarne kunne gå i to ulike grupper. Gamres innføring i iPad kan absolutt anbefales.

    Vigdis Vatne, rektor Høyland ungdomsskole

Kongsberg kommune fikk levert et 3 dagers kurs fra Kreasjon i perioden nov 2015 – jan 2016.

Det var et veldig effektivt kurs som ga mye inspirasjon og praktiske tips og opplegg som vi kan bruke rett inn i klasserommet. Passer bra både for lærere som spiller instrumenter fra før, og de som ikke gjør det. Veldig hyggelig foredragsholder som gjør det til et rolig, men effektivt kurs med god stemning og lav terskel for deling og deltakelse.

    Ellen Holvik Heisholt, lærer i Kongsberg

Jeg har lært mye om bruk av iPad på musikkrommet. Alt vi har gjort har vært praksisnært, vi kan ta det rett ut til elevene med få modifikasjoner. Opplæringen har fått meg til å se flere muligheter i GarageBand appen, og det har ufarliggjort bruken av iPad på musikkrommet generelt.

    Morten Ranheim Nyhus, lærer i Kongsberg

Vestby kommune, bestilte oss høsten 2014 (oppfølging i 2016).

Vi er veldig fornøyde. Kursholder gjorde en fantastisk jobb, og jeg opplevde at alle følte de fikk utbytte av kurset. God progresjon og relevante valg av verktøy/innhold. Vi har bestilt oppfølging med mer reportoar og metodikk ettersom innføringen var så vellykket.

    Katrine Skovholt, IKT koordinator for skolene i Vestby

Skedsmo kommune har samarbeidet med oss gjennom 3 år.

Jan Gamre har levert iPad musikkprosjekt til skolene i Skedsmo over en lengre periode, og vi har bare fornøyde skoler.  

    Inger Elise Solberg, IKT koordinator for skolene i Skedsmo