LEGO Education

La elevene utforske, eksperimentere og arbeide som unge vitenskapsmenn, ingeniører, matematikere og journalister! Med LEGO Education bygger elevene seg til 21. århundrets ferdigheter på en morsom og grundig måte. Med LEGOs lekenhet og glede gir elevene kodeinstruksjoner til roboter med programvare for både PC, Mac, Chrome og iOS.

Kreasjon er kurs- og kompetanseleverandør for LEGO Education. Sammen med MV-Nordic har vi bygget opp en kurskatalog for:

Du kan velge grunnleggende samling, og du kan velge fagsamlinger. Våre fagsamlinger gir praksisnære aktiviteter i fem fag, Matematikk, Naturfag, Norsk, Engelsk og Kunst & håndverk. Tilbudet fungerer som et koldtbord hvor du kan sette sammen de kursene som passer ditt behov. På de neste sidene kan du lese mer om opplæringen som tilbys. Du kan velge å bare kjøpe en grunnleggende samling, eller du kan kjøpe en pakke med tre kurs til rabattert pris.

Vi har lang erfaring med å trene alle typer lærere. Det kreves ikke kompetanse om koding eller LEGO Education fra før. Det er helt vanlig å starte en WeDO eller Mindstorms satsing med blanke ark.

Espen Clausen
Espen ClausenLEGO Education veileder
Espen har en unik bakgrunn og erfaring innenfor koding i skolen. Han har lang fartstid i First Lego Legue. Han er kjent for å gjennomføre ukentlig kodetime skoleåret gjennom ved Grinde skule, og han benyttes både i regional og nasjonal sammenheng. Espen er en stor ressurs innenfor koding og teknologi i skolen.
Steinar Sevje
Steinar SevjeLEGO Education veileder
Steinar var den første til å starte opp med iPad i Bærum kommune og har vært involvert i alle faser av 1:1 prosjektet. Han har ledet Jong skole sin satsing på WeDo 2.0 på SFO, og nå leder han et større kodeprosjekt for Mindstorms. Steinar er også skoleleder og kan bistå med planlegging og rådgiving mot ledelse i forkant av et prosjekt.
Jan Gamre
Jan GamreLEGO Education veileder
Jan har lang erfaring med pedagogisk implementering av IKT verktøy. Han har jobbet lenge med å klargjøre LEGO Education for Kreasjon, og er nå en av veilederne som er ute i leveranser. Jan utfyller Espen og Steinar i Kreasjon sitt LEGO Education veilederteam. Jan er også daglig leder i Kreasjon og bistår med rådgiving og planlegging.
WeDo 2.0 samlinger
Mindstorms samlinger
Øvrig koding