Bli mer effektiv med tankekart.

Forskningen forteller oss at tankekart får informasjon raskere inn og ut av hodet. Det er dermed et verktøy i all informasjonsbehandling som hjelper oss å få rask oversikt og å bryte kompleks informasjon ned i biter som henger grafisk sammen. Kreasjon elsker tankekart og vi har hjulpet mange skoler og organisasjoner med å implementere dette i daglig bruk. En halvdag med oss og du flyr videre på egenhånd. Vi benytter iThoughts HD da dette er den kraftigste løsningen med tilstrekkelig lav brukerterskel.

iThoughts har nettopp blitt klar for Microsoft plattform, og Windows-brukere har nå endelig en fantastisk mulighet til og lykkes med tankekart.

En halvdag med oss gir deg:

  • Oversikt over hva tankekart er
  • Modellering av noen gode bruksområder
  • Flere aktiviteter hvor brukerne lager egne kart i ulike tema
  • Deltakerne presenterer tankekart for hverandre
  • Hver deltaker skriver ned og reflekterer over hvilke bruksområder som er mest aktuelle å starte med i en individuell tilnærming
  • Oppsummering og samling av trådene
  • Diplom for gjennomført kurs i bruk av tankekart

 

Kreasjon benytter O365 som serverplattform selv, og vi gjør all vår dokumentasjon og utvikling i Teams.

Kreasjon er sertifisert Microsoft Global Training Partner

Stine Brynhildsen
Stine BrynhildsenMicrosoft veileder
Stine er en mye benyttet frilanser som nå har valgt å jobbe med Kreasjon. Hun har lang erfaring med å trene og veilede lærere innenfor digitale satsinger. Hun er en stor ressurs i arbeidet med pedagogisk IKT, og benyttes både regionalt og nasjonalt bl.a. i prosjekter med OneNote Klassenotatblokk.
Espen Clausen
Espen ClausenMicrosoft veileder
Espen har en unik bakgrunn og erfaring innenfor IKT i skolen. Han har lang fartstid med Microsoft verktøy og har veiledet og trenet mange lærere på plattformen. Han er kjent for å gjennomføre ukentlig kodetime ved Grinde skule, og han benyttes både i regional og nasjonal sammenheng. Espen er en stor ressurs innenfor bruk av Microsoft verktøy.
Jan Gamre
Jan GamreMicrosoft veileder
Jan har lang erfaring med pedagogisk implementering av IKT verktøy. Han har unik erfaring med pedagogisk bruk av Microsoft verktøy. Bakgrunnen fra iPad prosjekter passer godt inn med Offic 365 brukt mot ulike klienter. Jan er daglig leder i Kreasjon og bistår også med rådgiving og planlegging av prosjekter.
OneNote Klassenotatblokk
Tankekart med PC
Kundene sier