Teams

Microsoft Teams for Education er en ny tjeneste i Office365. Teams lager en slags «klasseromsramme» for klassen din/ faget ditt, med en OneNote klassenotatblokk i sentrum. I Teams kan man samle og dele filer og informasjon, legge til verktøy og tjenester, samt kommunisere med elevene sine. Klasseteams har også et eget innleveringsverktøy!  

I tillegg til å lage klasseteams, kan man også lage lærerteam, ansatteteam eller åpne team. I teamene kan man dele, kommunisere og samhandle, f.eks. gjennom å avtale møter i felles møtekalender, chatte og ha videomøter. 

Teams er et spennende, men ungt, verktøy som fremdeles er under konstant utvikling. 

Kursinnhold halvdag: 

  • Introduksjon av Microsoft Teams for Education 
  • Grunnleggende funksjoner og muligheter 
  • Teams + OneNote klassenotatblokk? 
  • Hvordan opprette og administrere et team? – aktivitet 
  • Praktisk arbeid 
  • Oppsummering og refleksjon. 
Stine Brynhildsen
Stine BrynhildsenMicrosoft veileder
Stine er en mye benyttet frilanser som nå har valgt å jobbe med Kreasjon. Hun har lang erfaring med å trene og veilede lærere innenfor digitale satsinger. Hun er en stor ressurs i arbeidet med pedagogisk IKT, og benyttes både regionalt og nasjonalt bl.a. i prosjekter med OneNote Klassenotatblokk.
Espen Clausen
Espen ClausenMicrosoft veileder
Espen har en unik bakgrunn og erfaring innenfor IKT i skolen. Han har lang fartstid med Microsoft verktøy og har veiledet og trenet mange lærere på plattformen. Han er kjent for å gjennomføre ukentlig kodetime ved Grinde skule, og han benyttes både i regional og nasjonal sammenheng. Espen er en stor ressurs innenfor bruk av Microsoft verktøy.
Jan Gamre
Jan GamreMicrosoft veileder
Jan har lang erfaring med pedagogisk implementering av IKT verktøy. Han har unik erfaring med pedagogisk bruk av Microsoft verktøy. Bakgrunnen fra iPad prosjekter passer godt inn med Offic 365 brukt mot ulike klienter. Jan er daglig leder i Kreasjon og bistår også med rådgiving og planlegging av prosjekter.
OneNote Klassenotatblokk
Lederspor
Kundene sier