Det er en glede å melde at vi flyttet inn i nye lokaler rett ved jernbanestasjonen i Lillestrøm, i Dampsagveien 14. Vår kreative tilnærming til læringsarbeid passer perfekt sammen med musikkskolen i kommunen.

Musikkskolebygget på Lillestrøm stasjon ble bygget i 2002. Bygningen og lokalene fremstår som moderne, funksjonable og representative og vi gleder oss naturligvis til å flytte inn her i løpet av kort tid. Vårt møterom er stort nok til 12 deltakere, og vi kommer til å gjennomføre opplæring og kurs i egne lokaler i tillegg til å reise rundt om i landet. Vi holder til i 3. etg i dette flotte bygget.

En mer sentral beliggenhet enn dette er vanskelig å finne i Lillestrøm!

Bygget ligger rett på knutepunktet med umiddelbar nærhet til tog, buss og taxi. Med denne beliggenheten finner alle raskt fram. 10 minutter med tog til Oslo S og 15 minutter til Oslo Lufthavn Gardermoen. Både tog og buss har hyppige intervaller til og fra stasjonen.