Er du lærer og brenner for O365 og klassenotatblokk?

Da vil vi ha deg på laget!

18.mars arrangerer vi preppekveld for nye frilansere innenfor vår Microsoft-satsing. Hvis dette kan være deg – les videre, vi vil ha dyktige folk med oss.

Kreasjon søker frilansere til sin O365-satsing

Vi søker deg som er lærer i ungdomsskole eller videregående, du som er langt fremme med integrering av IKT i egen undervisning og kan vise til god praksis med O365 og klassenotatblokk. Du må være trygg i rollen som klasseleder, og ha god muntlig og skriftlig kommunikasjon. Du brenner for god og tilpasset læring, og du har lyst til å dele av din kunnskap, kompetanse og kreativitet.

Våre konsepter innebærer både kursdager med lærere og modellering i klasserom med elever. Som frilanser i Kreasjon vil du være en del av vår frilanserportefølje, og du velger selv hvilke oppdrag/tidspunkt du har mulighet til å levere.

Å være frilanser for Kreasjon gir deg

  • Et kreativt og solid fagmiljø
  • Muligheter for erfaringsdeling og faglig utbytte
  • Samlinger med faglig og sosialt innhold
  • En unik sjanse til å bidra i å bygge digital kompetanse
  • Konkurransedyktig lønn pr. oppdrag

Samling for Microsoft frilansere 18.mars

Mandag 18. mars inviterer vi til samling i Kreasjons lokaler i Lillestrøm 18.30 – 20.00. Vi byr på enkel servering, informasjon, og tidligere ansatt – nå frilanser, Stine Brynildsen, byr på erfaringsdeling.

Send oss en kort søknad der du forteller litt om deg selv og din bakgrunn til Kreasjon v/Gøril Gjøystdal på goril@kreasjon.net

Om du ikke har mulighet til å delta denne kvelden, men kjenner deg igjen i beskrivelsen, send oss allikevel en søknad. Vårt kontor ligger i Lillestrøm, men med oppdrag i hele landet er det ingen forutsetning at du bor i området.

Vi gleder oss til å høre fra deg!