Vi er stolte av å lansere en ny tjeneste til skolene. Du kan nå bestille veiledningstime over videochat, og samtale med en erfaren veileder uansett hvor du befinner deg. Ettersom bookingen er knyttet rett opp mot Kreasjon sine kalendere får du umiddelbart svar på tilgjengelighet. Velg tjeneste, velg aktuell veileder og bestill.

Vi tilbyr veiledning innenfor ulike områder:

  • Koding og skaperverksted
  • Office 365
  • iPad i undervisningen
  • Minecraft Education Edition

Tjenesten vil gi kundene en sømløs veiledning, og en god opplevelse med bruk av lyd og bilde. Norge er stort, med store avstander. Denne tjenesten vil være veldig kostnadseffektiv og lett tilgjengelig for mindre skoler og kommuner.

Vi har tatt en prat med Steinar Sevje og Karsten S. Gundersen om hvordan det blir å levere dette til nye og eksisterende kunder.

Steinar og Karsten i samtale.

Steinar har jobbet som skoleleder tidligere, og mener dette er noe som har vært savnet. Det gir mulighet til «å få svar på spørsmål over en lav terskel», og at «det er særlig nyttig etter at kundene har vært gjennom en oppstartspakke». Karsten følger Steinar og synes det er gøy at Kreasjon er først ut med tjenesten.

Karsten er en av våre spesialpedagoger og han tenker tjenesten kan bety mye. Lærere og spesialpedagoger som har behov for veiledning i arbeidet med enkeltelever må gjerne ta kontakt. Koding og skaperverksted er et av fagtilbudene hos Kreasjon og dette er nytt for mange skoler. Steinar sier «det kan være enkeltområder innenfor en klasse man ønsker jobbe med fagspesifikt». Videre, det «å planlegge prosjekter, diskutere hvilke verktøy som vil passe utifra hvilke mål skolen vil oppnå». Gjennom denne tjenesten kan vi også være med på tverrfaglig tilrettelegging og «en utforskende, skapende tilnærming til koding.»

Du kan også få veiledning og rådgiving hvor fokus er Office 365. Eksempler på innhold er bruk av Teams og Klassenotatblokk, arbeidsflyt, generelle utfordringer, og apper og funksjonalitet.

Begge er skjønt enige om at dette blir moro å levere, de gleder seg til å møte kundene i veiledning i tiden framover.

Her kan du lese mer om «Book en veileder».