Ressursen er levert i samarbeid mellom Kreasjon og Skolerom.

Etter flere måneder med utviklingsarbeid, mye moro og diverse idemyldringer – lanserer Kreasjon og Skolerom en nyskapende gratisressurs i matte for mellomtrinnslærere. Du finner mange praktiske eksempler på rik og åpen tilnærming til å jobbe grundigere med matematisk forståelse. Etter årevis med kompetanseprosjekter mot skoler innenfor det digitale feltet er denne tjenesten noe av det som Kreasjon har savnet mest. Det er derfor en stor glede å tilby dette til markedet helt gratis!

Den største bidragsyteren hos Kreasjon har vært vår egen Aina Bakkehaug, som også leverte et solid bidrag i kompetansepakken vi laget med UDIR sist vinter. Aina gjorde ferdig en master i realfagenes didaktikk rett før sommeren i år og stortrivdes med å hoppe videre til dette prosjektet. Aina satte ny rekord i antall virtuelle hotspots internt i våre egne kurs. Her er det mye interaktivitet og goodies for mattelærerne. Det er gjort en solid jobb for å løfte elevstemmen inn i kurset, og å gjøre det mer lettbeint og hyggelig.

Angående storytellingen i dette kurset er det også moro for Kreasjon at vi nettopp fikk godkjent måten vi storyteller med virtulle personkarakterer som et skattefunn prosjekt. Når vi lager eLæringsinnhold ønsker vi å kontekstualisere handlingsforløp for å sette isolerte funksjoner og oppgaver inn i en større sammenheng.

All ære til Skolerom og KF som er initiativtakerne, takk for at Kreasjon fikk være med på reisen. Vedlagt ser dere en hotspot fra kurset som gir et godt eksempel på hva du finner mye av. Nederst er lenka til selve kurset.

Lenka til selve kurset.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender ut nyhetsbrev to ganger i måneden, med nyttige tips, triks og ressurser for lærere og skoleledere. Alt håndplukket, skrevet og bearbeidet av oss, rett til deg.