Gå til innholdet

Begynneropplæringen

Med digitale verktøy og de multimodale mulighetene dette gir, kan man styrke læringen hos den enkelte elev. Våre veiledere, ved Elisabeth Hasselstrøm, har bred erfaring fra undervisning og vi gir deg og dine kolleger tips til hvordan man legger til rette for god begynneropplæring ved hjelp av for eksempel iPad.

Vi leverer opplæring i gruppe med veileder på din skole eller over video. Vi leverer også E-lærings kurs. Kombinasjonen av noen fellessamlinger og individuelle E-læringskurs gir god effekt i skolenes utviklingsarbeid. Ta kontakt dersom du ønsker en prat om dette. Nedenfor kan du bestille direkte tilgang til E-læringskurs.

 

E-læring modul 1 – Begynneropplæring med iPad 

Dette e-læringskurset gir deg en introduksjon til god pedagogisk bruk av iPad. Samtidig får du mange tips til elevaktiviteter og til hvordan du kan bruke iPad som læringsverktøy tilpasset de yngste elevene. Kurset legger vekt på å omsette ny læreplan til elevaktiv digital praksis i klasserommet.

Kurset inneholder:

  • Språk- og begrepstrening
  • Bokstavinnlæring
  • Tips til digitale aktiviteter i alle fag

Du gjennomfører kurset i ditt eget tempo, og kan gjennomføres når det måtte passe inn i din timeplan. Kurset tar ca. 90 min + tiden du måtte bruke til egen utprøvning. Vi anbefaler at du har egen iPad tilgjengelig mens du gjennomfører kurset.

Kjøps- og betalingsvilkår for E-læringskurs.

Prisen for oppstartsmodulen er kr 490,- pr stk og byr på en grundig veiledning fra Elisabeth slik at du kommer i gang. Du kjøper tilgang ved å få tilsendt faktura til skolen/kommunen. Det gis volumrabatt ved påmeldinger over 25 deltakere.

Prisen er eks MVA (kurset kan ikke kjøpes av privatpersoner)

Kreasjon AS

Dampsagveien 14
2004 Lillestrøm

Org nr: 918379789

Hva gjør Kreasjon?

Vi bistår våre kunder med å oppnå god digital praksis gjennom E-læring, kurs og veiledning. Utforsking, skaping, samhandling og læring med digitale verktøy.