Gå til innholdet

Hvis Mozart hadde en iPad..

Visste du at en iPad inneholder både et velutstyrt lydstudio og et helt lite orkester? Med appen GarageBand kan elevene utfolde seg kreativt og skape egen musikk, alene og i herlig samspill med andre. Komponere, musisere og eksperimentere! Kreasjon leverer praksisnære kurs og læringsopplegg som kan tas med rett inn på musikkrommet, utviklet for å gi læreren inspirasjon og trygghet til å la elevene utfolde seg musikalsk. Garantert gøy er det også (både for lærere og elever)!

Det var et veldig effektivt kurs som ga mye inspirasjon og praktiske tips og opplegg som vi kan bruke rett inn i klasserommet. Passer bra både for lærere som spiller instrumenter fra før, og de som ikke gjør det. Veldig hyggelig foredragsholder som gjør det til et rolig, men effektivt kurs med god stemning og lav terskel for deling og deltakelse. Ellen Holvik Heisholt

Lærer, Skavanger skole

Jeg har lært mye om bruk av iPad på musikkrommet. Alt vi har gjort har vært praksisnært, vi kan ta det rett ut til eleveneOpplæringen har fått meg til å se flere muligheter i GarageBand appen, og det har ufarliggjort bruken av iPad på musikkrommet generelt. Morten Ranheim Nyhus

Musikklærer, Kongsberg kommune

Vestby kommune samlet musikklærerne til en kursdag, og vi er veldig fornøyde. Kursholder gjorde en fantastisk jobb, og jeg opplevde at alle følte de fikk utbytte av kurset. God progresjon og relevante valg av verktøy/innhold. Vi har bestilt oppfølging med mer reportoar og metodikk ettersom innføringen var så vellykket.

Katrine Skovholt

IKT koordinator, Vestby kommune

Kreasjon AS

Dampsagveien 14
2004 Lillestrøm

Org nr: 918379789

Hva gjør Kreasjon?

Kreasjon bidrar innenfor digitale satsinger i skoler og organisasjoner. Vi deltar i endringsprosesser i et tett og nært samarbeid med våre kunder. Sammen realiserer vi mer utforsking, skaping, samhandling og deltakelse.