Marius - rektor - 2 (1)-1.png Under hver enkelt kanal finner man fanen «Filer». Her kan man opprette, laste opp og ned dokumenter. Vær obs på at alle som er en del av kanalen har mulighet til å redigere i dokumentet, legge til og fjerne. I klasseteam har man mappen «Undervisningsmateriell» i generelt-kanalen. Denne mappen er skrivebeskyttet for elever, slik at lærerne i teamet kan dele filer med elevene som de ikke skal ha mulighet til å gjøre endringer på. undervisningsmateriell.png

Når man legger inn nye dokumenter, er det hensiktsmessig å legge de inn i riktig kanal. Da opprettholdes en god struktur, og filene kan enklere gjenfinnes for både elever og lærere. For å lage egne skrivebeskyttede mapper, slik som Undervisningsmateriell, kan du endre team-medlemmers rettigheter. 

Videre vil du lære hvordan man steg for steg skal gå frem for å endre elevers rettigheter i en mappe. Til slutt får du en oppgave der du skal opprette en skrivebeskyttet mappe selv. Lykke til!


Hvordan gjør jeg det?

Trykk på  pil1-4.pngi bildet under for steg-for-steg for hvordan man endrer elevers mulighet til å redigere i en mappe. Trykk på hjem-knapp.png for å komme tilbake til start. 

 

Opprett en skrivebeskyttet mappe i en av klasseteamets kanaler. Det kan være lurt å ha en skrivebeskyttet mappe i alle kanalene, så ta deg gjerne tid til det.

Meny modul 1