Er du pedagog med teknisk kompetanse? Brenner du for programmering, utforsking og skaping i skolen?

Kreasjon trenger deg!

23.04. arrangerer vi kodekveld for nye frilansere. Høres dette spennende ut?

Om Kreasjon

Vi jobber med partnere som er ledende innen programmeringsutstyr. Vi er kompetansepartner for både FS partner (LEGO education) og n00b. Vi er også kompetansepartner for Atea skole. Kreasjon søker frilansere til sin satsing rundt koding og skaperverksted, og toget går nå.

Kreasjon eies og drives av pedagoger, vi selger verken maskinvare eller programvare, vi selger kun opplæringstjenester og våre egne læringsopplegg fra Whyzo.no

Fra starten i 2017 har Kreasjon satset på koding under ledelse av Espen Clausen. Nå styrkes denne satsingen med Steinar Sevje i 100% stilling. Steinar skal videreutvikle og lede et unikt team som skal utføre spennende ting i tiden framover.

Vårt behov

Vi søker deg som er pedagog og som har jobbet med programmering i skolen. Du bør kunne arbeide på ulike plattformer og med ulike verktøy, eller du kan være en spesialist innenfor enkelte områder. Du må være trygg i rollen som klasseleder, være en god formidler i tillegg til å beherske muntlig og skriftlig kommunikasjon på en god måte. Du brenner for utforskende og kreative måter å tilegne deg pensum på, og du har lyst til å dele av din kunnskap, kompetanse og kreativitet.

Våre konsepter innebærer både kursdager med lærere og prosjektering/prosjektgjennomføring med skoler.

Hva innebærer det være frilanser hos oss?

Som frilanser i Kreasjon vil du være del av vår frilansportefølje og du velger selv hvilke oppdrag du tar, og hvilke tidspunkt du har mulighet til å levere. Vi gir deg opplæring og sammen skal vi holde oss faglig oppdaterte og relevante.

Å være frilanser gir deg:

  • Et kreativt og solid fagmiljø
  • Tett samarbeid med de ledende aktørene og leverandørene i fagfeltet
  • Samlinger med faglig og sosialt innhold
  • En unik sjanse til å bygge mer kompetanse
  • Konkurransedyktig lønn pr. oppdrag.

 

Send oss søknad

Samling for kodefrilansere 23. april

Tirsdag 23 april inviterer vi til samling i Kreasjons lokaler i Lillestrøm 18:00-20:00. Vi byr på enkel servering, informasjon og erfaringsdeling, i tillegg til opplæring.

Send oss en kort søknad der du forteller litt om deg selv og din bakgrunn til Kreasjon v/Steinar Sevje på steinar@kreasjon.net

Om du ikke har mulighet til å delta denne kvelden, men kjenner deg igjen i beskrivelsen, send oss allikevel en søknad. Vårt kontor ligger i Lillestrøm, men med oppdrag i hele landet er det ingen forutsetning at du bor i området. Vi gleder oss til å høre fra deg!