Microsoft Teams og OneNote

Har dere gode strukturer som gir god oversikt, og som løfter samarbeid og deling i Teams og OneNote? Har dere tatt i bruk engasjerende leser og kunstig intelligens? Vi har lang fartstid og prosesserfaring fra denne type utviklingsarbeid. Med oss på laget kan dere hente ut flere gevinster enn hva dere gjør i dag med Microsoft: mer deling og samarbeid, skape økt effektivisering i planleggingsarbeid, løfte inkludering og tilpasning overfor elever, og ikke minst, forbedre vurderingspraksis. Les mer om hva vi tilbyr nedenfor, eller ta kontakt:

Utvikle praksis med Microsoft Teams

Vi har bred erfaring med å bistå skoler, kommuner og fylkeskommuner i prosessarbeid. Vi gir lederstøtte og tilpasser til kundens ønsker og behov. Skoleledelsen får solid bistand til å drive prosjektet dersom vi får være med helt fra start.

  • Skap gode strukturer og lett tilgjengelig informasjon og fildeling
  • Legg til rette for god og effektiv kommunikasjon mellom ledelse og lærere
  • Strukturer undervisning og vurdering via Microsoft Teams
  • Samarbeid og kommunikasjon mellom elever og lærere
  • Ta i bruk engasjerende leser
  • Ta i bruk de nye kunstig intelligens verktøyene 
  • Forbedre vurderingspraksis
  • Tips for å integrere Teams og OneNote i daglig undervisning, oppgaver og prosjekter

Kreasjon er kompetansepartner for

WORKSHOPS

Struktur og kommunikasjon

Ansatt-team med ledelsen

Sikre god kommunikasjon i ledelsen og mellom ledelsen og ansatte. Vi veileder i oppsett av team for ansatte for god kommunikasjon og filstruktur. I tillegg gir vi innblikk i hvordan man kan utnytte en Staff notebook i profesjonsfellesskapet. 

Lærersamarbeid med PLF-team

Bygg felles struktur for ulike fag eller trinnteam for lærerne. Legg til rette for delingskultur og samarbeid om organisering og undervisning. Vi ser sammen på hvordan man kan drive undervisningsplanlegging i OneNote. 

Klasseteam og klassenotatblokka

Bli kjent med klasseteamets pedagogiske løsninger og verktøy. Bygg struktur for god gjenkjennelse av undervisningsinnhold og legg til rette for effektive kommunikasjonsmåter. Utnytt mulighetene i klassenotatblokka og oppgaveverktøyet for å sikre god læring og vurderingspraksis. 

Veien videre: ulike fordypninger

Lesestøtte og språkopplæring

Enten dere jobber med leseferdigheter, språkopplæring eller har elever med lesevansker, har Microsoft Teams og OneNote integrerte verktøy som er nyttige. Utnytt engasjerende leser og lesefremdrift for å gjøre læringen mer tilgjengelig for alle. 

Vurdering for læring med klassenotatblokka

Bli kjent med effektive måter å dele undervisningsinnhold og elevarbeid med elevene i OneNote-klassenotatblokk. Vi fokuserer på hvordan man sikrer en god vurderingsprosess med verktøyet, hvor læreren har innsyn i elevenes arbeidsprosess. 

Lærings-akseleratorer i Teams

Utnytt innebygde læringsverktøy basert på kunstig intelligens, som støtter elevene og lærere i arbeid med lesing og kritisk tenkning.

Les om noen av våre kundehistorier:

KI-nyheter i Lesefremdrift

KI-nyheter i Lesefremdrift

Lesefremdrift har fått mer KI-teknologi: Resultatet er en ny tilnærming til leseopplæring. Utforsk de viktigste oppdateringene i Microsoft Teams og lær om bruken av Kunstig Intelligens for tekstgenerering. Kreasjon gir deg de viktigste oppdateringene. Bruk av Kunstig...

Vurderingskriterier har fått et løft i Microsoft Teams

Vurderingskriterier har fått et løft i Microsoft Teams

Tydelige vurderingskriterier er nå blitt enklere i Microsoft Teams. Lett forståelige vurderingskriterier er avgjørende for å lykkes med god vurderingspraksis, fordi det gir elever en klar forståelse av hva som forventes av dem i læringsprosessen.

Bruke iPad med Teams i skolehverdagen

Bruke iPad med Teams i skolehverdagen

Hvordan deler elevene arbeidet sitt fra iPad til lærerne på Teams eller OneNote? Og når kan det være lurt å bruke iPad sammen med elevene? Dette og andre spørsmål har vi laget interaktive ressurser på med praksisnære eksempler.

Microsoft nyheter fra BETT 2024

Microsoft nyheter fra BETT 2024

Kreasjon har vært på Bett 2024 og det ble vist fram mye spennende innenfor Kunstig Intelligens, særlig fra Microsoft. Her kommer noen høydepunkt fra disse nyhetene og du får lenke til å melde deg på previews.

Tilbakeblikk på året

Tilbakeblikk på året

Selv om vi har vært få i 2023 er vi stolt av hva vi har fått til, og nå begynner vi endelig å ansette igjen. Vi har gjort et stort oppdrag for Nobels fredssenter med Minecraft og vi har levert både en Swift-turne og er i gang med et større Girl.Tech prosjekt med Apple. Viktigst innenfor 2023 er allikevel satsingene på kunstig intelligens og vårt arbeid innenfor Microsoft 365.

Bing Chat Enterprise – en av de kule typene i gata

Bing Chat Enterprise – en av de kule typene i gata

Bing redefinerer søkeopplevelsen: Fra en enkel søkemotor til en dynamisk kraftpakke med omfattende oppgraderinger i løpet av det siste året. Med lanseringen av Bing Chat Enterprise, åpner den nye dører som en nettside-copilot

Nye KI-verktøy for læring i Microsoft Teams

Nye KI-verktøy for læring i Microsoft Teams

Blant de nye KI-verktøyene i Microsoft Teams for skole finner du både læringsakseleratorer, veiledere og Insight dashboard. Så langt er vi begeistret, Microsoft leverer spenstig innhold og ny funksjonalitet inn i skolen.

Ledelsen hos Ekeberg skole i spissen med ny Teams satsing

Ledelsen hos Ekeberg skole i spissen med ny Teams satsing

Da rektor ved Ekeberg skole så behovet for å videreutvikle internkommunikasjonen ved skolen, var Teams fra Microsoft løsningen de hadde i sikte. Skolen, som lenge har benyttet seg av Showbie, er nå ivrige etter å omfavne mulighetene som ligger i Microsoft Teams og...

Øke hastigheten på opplæringen

Øke hastigheten på opplæringen

I 2021 ble det bestemt at Innlandet skulle avslutte med Its Learning, og det satt fart på opplæringsbehovet omkring Teams og OneNote. Fylkeskommunen har 23 videregående skoler med ca 3300 ansatte, det var på tide å øke hastigheten på opplæringen.

Kontakt oss

Vi skreddersyr opplæring og prosesstøtte som passer for deres behov. Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan bidra til kompetanseutvikling på din skole? Meld din interesse via kontaktskjema eller book et møte.