Hvordan deler elevene arbeidet sitt fra iPad til lærerne på Teams eller OneNote? Og når kan det være lurt å bruke iPad sammen med elevene? Dette og andre spørsmål har vi laget interaktive ressurser på med praksisnære eksempler. OneNote Klassenotatblokk er del av Teams og er en viktig del av arbeidsflyten hos mange lærere. Det er ikke alltid rett fram etter nesa å bruke iPad i et Microsoft 365 miljø, så det er flere som kan ha nytte av gode tips. Her deler vi gratis litt av innholdet fra vårt eLæringskurs «Teams i skolehverdagen«.

Les gjerne om den om den nye Skolearbeid funksjonen når du er i gang. Med mulighet for å lage moduler, kan du enkelt strukturere og presentere klasseinnhold som oppgaver, dokumenter og lenker på en ryddig måte. Med dette steget har Teams blitt langt mer moden for bruk i klasserommet med elever, og dette nyter også elever med iPad godt av. Så til dagens «tekst»:

Hvordan dele digital bok fra Pages til OneNote?

 

Pages egner seg veldig godt til å lage flotte, digitale bøker med multimodalt innhold. Lærer viser elevene hvordan de overfører et Pagesprosjekt til oppgavesiden i OneNote, og deretter hvordan de åpner eBoken i Pages fra OneNote. Under kan du følge en oppskrift på hvordan.

 

Når bruke iPad og når bruke PC som lærer?

 

Kontakt oss

Vi skreddersyr opplæring og prosesstøtte som passer for deres behov. Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan bidra til kompetanseutvikling på din skole? Meld din interesse via kontaktskjema eller book et møte.