Skolearbeid i Teams

Gjør klasseromsadministrasjonen enklere og mer effektiv med Skolearbeid i Microsoft Teams, et verktøy skreddersydd for lærere. Skolearbeid tilbyr praktiske løsninger for å holde klasseromsressurser og oppgaver organisert. Med muligheten til å lage moduler, kan du enkelt strukturere og presentere klasseinnhold som oppgaver, dokumenter og lenker på en ryddig måte. Disse modulene lar deg også kontrollere hvilket innhold som er synlig for elevene dine, og når det blir tilgjengelig for dem. Vårt eLæringskurs er oppdatert med Skolearbeid.

Planlegging blir lekende lett med Skolearbeid. Du kan forberede oppgaver i forkant og publisere modulen når den skal gjøres tilgjengelige for klassen. Dette gjør det mulig å holde et jevnt og forutsigbart læringsforløp gjennom hele skoleåret. Du kan på en enkel måte integrere ressurser fra både klassenotatblokka og oppgaveverktøyet. Skolearbeid er på ingen måte en erstatning for klassenotatblokka, men et supplement for å gjøre ressursene mer tilgjengelig og oversiktlig. Det er en nyttig funksjon for å samle alt læringsinnhold på ett sted.

Bruk Skolearbeid i Teams for en mer strømlinjeformet og interaktiv klasseromsopplevelse. Dette verktøyet er designet for å forenkle hverdagen for lærere og elever, og støtte opp om et dynamisk og engasjerende læringsmiljø. Trenger dere veiledning på bruk av Skolearbeid?

Kompetansepakke for Teams i skolehverdagen

Vi tilbyr Basic kompetansepakke som kombinerer planleggingsmøte, 2 stk workshoper og eLæring 12 mnd til en fornuftig pris for enkeltskoler og små kommuner. Med denne pakken får dere praksisnære eksempler og veiledning på god pedagogisk bruk av Teams. Book møte med oss for å vite mer.

Kontakt oss

Vi skreddersyr opplæring og prosesstøtte som passer for deres behov. Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan bidra til kompetanseutvikling på din skole? Meld din interesse via kontaktskjema eller book et møte.