Gå til innholdet

Endelig har vi fått en god, gratis, AR app for utforsking og skaping! AR har vært et moteord en god stund, men likevel har de gode produksjonsappene for skole latt vente på seg. Dette har endret seg med Apple Reality Composer og vi skal utforske denne appen. Webinaret er gratis og tilrettelagt for lærere og skoleledere. Fokus er bruk på iPad. (Reality Composer er også laget for Mac).

Agenda:

  • Funksjonalitet og innhold
  • Ulike bruksområder
  • Bruk sammen med Keynote
  • Forslag til læringsopplegg

Alle som melder seg på får lenke til webinaret og de får mer informasjon om hvilke norske ressurser som gjøres tilgjengelig framover.
Webinaret gjennomføres torsdag 25.06 kl 18.

Kreasjon AS

Dampsagveien 14
2004 Lillestrøm

Org nr: 918379789

Hva gjør Kreasjon?

Kreasjon bidrar innenfor digitale satsinger i skoler og organisasjoner. Vi deltar i endringsprosesser i et tett og nært samarbeid med våre kunder. Sammen realiserer vi mer utforsking, skaping, samhandling og deltakelse.