Gå til innholdet

Det har vært en annerledes vår i skolenorge hvor vi alle har benyttet mer video og nettbaserte ressurser enn noen gang tidligere. Kompetansebehovet har ikke blitt noe mindre selv om skolene har tatt mange nye steg. I Kreasjon har vi brukt tiden godt og produsert vår første E-læringsmodul. Vi starter vårt tilbud innenfor E-læring med Minecraft, og vi gleder oss til å lansere dette 19. august i forbindelse med skolestart og fagfornyelsen. Minecraft egner seg spesielt godt til kreativ problemløsning, temabasert arbeid og samarbeidslæring. Minecraft tilfører skolene en ny arbeidsform vi ikke har hatt tidligere.

Mens du venter eller vurderer å benytte Kreasjon sine tjenester anbefaler vi å ta en kikk på gratis-webinarene som ble gjennomført før sommeren i samarbeid med FaceBook gruppa «Minecraft i skolen«. Webinarene har høy grad av interaktivitet og vi er stolt av måten vi gjennomførte disse. Vi anbefaler også å se på gratis læringsopplegg som ligger på Whyzo.no

Webinarer;

Dag 1

https://youtu.be/I2Nj5WK8oMg

Dag 2

https://youtu.be/NT2fxFIOLFM

Meld deg inn i FaceBook gruppa «Minecraft i skolen» dersom du ikke er medlem allerede, der finner du enda flere gratisressurser.

Kreasjon AS

Dampsagveien 14
2004 Lillestrøm

Org nr: 918379789

Hva gjør Kreasjon?

Kreasjon bidrar innenfor digitale satsinger i skoler og organisasjoner. Vi deltar i endringsprosesser i et tett og nært samarbeid med våre kunder. Sammen realiserer vi mer utforsking, skaping, samhandling og deltakelse.