Inspirerende Minecraft-arrangement

for barn og foresatte!

Spiller barnet ditt Minecraft? Ønsker du å ta del i og forstå denne verdenen bedre? Kreasjon tilbyr ettermiddagsarrangement til foreldre som ønsker å lære mer om Minecraft med barna sine, i regi av FAU.

Kreasjon tilbyr besøk der vi tar med 20 stk. iPader med Minecraft EE ferdig installert og klare til bruk. Målet er at foreldre sammen med barna får en god forståelse for Minecraft Education Edition og hvilke spennende muligheter som ligger i spillet.

 

Eksempel på et program

  • En inspirerende og gøyal kveld.
  • Morsomme og lærerike aktiviteter.
  • Dere får en erfaren veileder fra Kreasjon som leder programmet.
  • En opplevelse av hva Minecraft EE kan bidra med i læringsarbeidet.

Dere velger selv om barna skal være med eller ikke på det aktuelle foreldremøtet. Av smittevernhensyn er det greit å sitte sammen to og to på en iPad dersom man er i familie, vi anbefaler ikke å sitte sammen to og to voksne på iPadene.

Virker dette interessant? Vi ønsker å høre fra deg og ser fram til et spennende samarbeid med FAU ved din skole.