Hvorfor ikke prøve noe nytt i år?

16 luker med tips og ideer!

Utforsk  morsomme, konstruktive og kreative aktiviteter du kan gjøre med de ulike appene på en iPad (du kan også bruke en iPhone). La barna glede seg til en ny spennende luke de 16 dagene de er på skolen i adventstiden.  Se eksempel på noen luker under.

Følg oss på Facebook eller Instagram for å ta del i Kreasjons morsomme julekalender.

Gå en tur ut og ta bilder

Velg en farge eller bokstav for dagen og ta bilder av ting som har den fargen eller starter med den bokstaven. Sett dem deretter sammen i en collage eller video. Prøv å lage en regnbue eller fullfør alfabetet!

Kom i gang: Legg til bildene av hver farge eller bokstav i et lysbilde i Keynote-appen. Eller legg til hvert bilde i Clips og ta opp stemmen din som sier fargene eller bokstavene.

Lag en enkel bok

Tenk på en tenkt historie. Ta bilder eller videoer som viser ulike deler. Lag en bok med hvert bilde eller videoscene, sammen med historietekster. Dekorer den deretter med tegninger, former eller emoji-bilder.

Kom i gang: Legg til bildene og videoene dine i en bokmal ved hjelp av Pages-appen.

Konsentrasjon

Skriv setninger eller setninger med bare emoji eller former med en venn. Del ledetrådene dine med hverandre og bytt på å løse dem.

Kom i gang: Åpne et dokument i Pages-appen og trykk på kloden nederst til venstre på tastaturet for å se emojien. Trykk på personikonet øverst til høyre for å samarbeide med en venn.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender ut nyhetsbrev to ganger i måneden, med nyttige tips, triks og ressurser for lærere og skoleledere. Alt håndplukket, skrevet og bearbeidet av oss, rett til deg.