Kreasjon lanserer nå «Teams for elever» eLæring. Både Nordland- og Trøndelag fylkeskommune ønsker å vise hvordan læring og vurdering ser ut for elever inne i Teams, de har ønsket seg en egen eLæring for elevene. Nå lanserer vi dette til alle kommuner og fylkeskommuner. Du får noen smakebiter i videoen til høyre.

Elevene må sette ord på kompetansen sin
Kreasjon har stort fokus på vurdering i praksis og da er verktøyet unektelig en del av det elevene må beherske. Elevene må kunne beskrive og sette ord på kompetansen sin på den plattformen som lærerne er på. De fleste kommuner og fylkeskommuner bruker Teams som plattform for læringsarbeid og læringsdialog.

«Sett ord på kompetansen din» er et tema Kreasjon vil belyse på ulike måter, med flere eksempler og metoder hvordan elevaktiv vurdering kan løftes. Det kommer både bloggartikler og et eget podcastprogram som blir gratis.

Hva inneholder «Teams  for elever»?

Kurset består av 13 sider fordelt på tre temaer:

  • Bli kjent med Teams
  • Skolearbeid og oppgaver
  • OneNote

Det handler om å bli kjent med Teams for skolebruk, særlig modulene skolearbeid og oppgaver, og å bli kjent med OneNote Klassenotatblokk.

Når en kommune bestiller denne eLæringen får alle tilgang, både elever og lærere.

Hilsen

Teamet i Kreasjon
Kompetanseutvikling i skolen

Fredrik, Aina, Anne Cathrine og Jan

Hva koster det?

Her er prisstrukturen, beløpene gir fri tilgang for elever og lærere i 12 mnd:

Kommune under 500 elever Kr 29000,-
Kommune mellom 500-2500 elever Kr 39000,-
Kommune/fylkeskommune over 2500 elever Kr 49000,-

Kommuner/fylkeskommuner med over 10000 elever tar kontakt for pris.

Det er noen som har «Teams i skolehverdagen» eLæring for lærere. De som betaler for lærerkurset får 50% rabatt på elevkurset.

Kreasjon er en non-profit organisasjon som ikke betaler utbytte til eierne. Alt overskudd går til å sikre drift og videre utvikling av tjenestetilbudet.