Gå til innholdet

Kom i gang med Minecraft i skolen for lærere

Endelig finnes det et godt E-læringstilbud for Minecraft. Kreasjon fokuserer på lærings- og samarbeidsprosessene rundt spillet. Lærerens rolle blir å fasilitere undring, gruppesamarbeid, kreativitet, skaping, diskusjon, refleksjon og argumentasjon.

Prisen for oppstartsmodulen er kr 490,- og byr på en grundig veiledning fra Martin slik at du kommer i gang. Du kan kjøpe tilgang til kurset som privatperson, eller du kan få tilsendt faktura til skolen/kommunen. Sistnevnte krever minimum 5 påmeldinger samlet.

For privatpersoner er prisen inkl MVA, for skoler/kommuner er prisen eks MVA.

Privatperson med betalingskort:
Ønske om faktura til skole eller kommune:

Vi releaser flere E-læringsmoduler denne høsten. Meld din interesse!

Lørenskog kommune sier:
Veileder fra Kreasjon hadde fine og effektive lærerdager sammen med oss, med god tid til å sette seg inn i hvordan man kan bruke Minecraft i undervisningen. Modelleringsdagene var godt planlagt og gjennomført, og ga oss et godt utgangspunkt for å begynne å bruke Minecraft ved egen skole.
 
Geir Morten Førland, rådgiver skolekontoret.
Vurdering med Teams og OneNote

I januar kommer et kurs om vurderingspraksis med Teams og Klassenotatblokka. Å forvalte elevens læreprosess er å sette eleven i sentrum for planlegging og gjennomføring av undervisning. Innholdet er høyrelevant opp mot fagfornyelsen.

Kom i gang med Google Education

Før jul lanserer vi “Kom i gang med G-Suite for Education». Kurset er for deg som nettopp har satt i gang og for deg som ønsker en ny gjennomgang. Kurset gjør deg klar til å utforske og skape, og du får god innføring i Google Classroom.

Kjøps- og betalingsvilkår for E-læringskurs.