Minecraft Education Edition

Endelig kan vi stolt presentere «Minecraft og LK20»

Oppdag de uendelige mulighetene Minecraft gir din undervisning med tanke på LK20. Kurset gir et godt grunnlag innenfor pedagogikk, didaktikk og metodikk for bruk av spill i undervisning. Kurset passer for alle!

Lykkes med spill du også

Minecraft Education Edition gir en god inngang til spillpedagogikk, for det er elevene som skal produsere og stå for innholdet.

Passer inn i LK20

Områder som samarbeid, kreativitet, kritisk tenking og utforsking kan nå bli en naturlig del av undervisningen. Bare fantasien setter grenser.

Bli med i fellesskapet

Minecraft Education Edition har vokst og blitt stort i skolen det siste året. Gjør som 1000-vis av andre lærere; ta kurset og kom i gang du også.

En ny verden av læring

Spillet motiverer alle typer elever i skolen og legger til rette for læring i en kjent og mestringorientert setting.

«Dette var virkelig bra! Det er oversiktlig, konkret, godt forankret i læreplanen og gir god veiledning med tanke på planlegging.»

– Kontaktlærer på småtrinnet

Interaktive elementer fra kurs 2 – Minecraft og LK20

Kurset gir god hjelp til struktur og undervisningsplanlegging. Du får også god veiledning i å jobbe med kompetansemål, tverrfaglige temaer og grunnleggende ferdigheter i LK20.

Se flere av våre kurs

Vurdering og vurderingspraksis

Teams i skolehverdagen

Ta nye steg med Teams. Du får praksisrettede tips du tar med deg til planleggingsarbeid og til arbeid med elever. Kurset passer for lærere og skoleledere.

alle kan skape

Alle kan skape

Alle er født med evne til å skape. Dette kurset tar Apple sitt «alle kan skape – program» videre inn i undervisningen i tråd med med LK20.

klasseledelse

Klasseledelse

I dette kurset vil du lære om noen nøkkelprinsipper og metoder for klasseledelse, og du får vite hvordan du kan legge til rette læringsressurser og aktiviteter for å støtte egen klasseledelse.

Microsoft 365

OneNote Klassenotatblokk

Dette e-læringskurset gir deg det du trenger for å bruke OneNote Klassenotatblokk i Teams med elevene dine.