Navigere i det nye landskapet: En KI-workshop for skoleledere

Sammen løfter vi diskusjonen for hvordan KI kan anvendes i skolen. Gjennom en to timers workshop ser vi nærmere på språkmodellene ChatGPT og Bing, og hvordan disse kan fungere som assistent for skoleledere og hvordan skoleledere kan tenke språkmodeller som en ressurs i profesjonsfellesskapet. Det blir rom for å utforske ulike funksjoner knyttet til en skoleleders arbeidsoppgaver, og hvordan lærere kan ta i bruk verktøyene.   

Bli kjent med språkmodellene gjennom erfaring og praktisk bruk til: 

 • Støtte i utviklingsarbeid med profesjonsfellesskapet (med utdrag fra workshop for lærere)
 • Tekstgenerering
 • Etiske problemstillinger og personvern

  Vi diskuterer ulik praksis og deler erfaringer ved å ta i bruk språkmodeller i brukercase. La oss sammen legge grunnlaget for en fremtid der KI er en integrert del av en effektiv og bærekraftig skoleledelse!

  Avtal en prat med oss dersom du ønsker vite mer!

   

  Casebasert arbeidspakke med KI i undervisningen.

  Kreasjon tilbyr et unikt casebasert prosjekt hvor KI er en del av læringsarenaen for elevene. Vi prosessveileder og fasiliterer arbeidet sammen med lærere på et trinn, i tema og kompetansemål elevene skal jobbe med nå. F.eks tverrfaglig tema om demokrati og fake news med egnede kompetansemål. Les mer.

  Vi skreddersyr opplæring og prosesstøtte som passer for deres behov. Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan bidra til kompetanseutvikling på din skole? Meld din interesse via kontaktskjema eller book et møte.