Praktisk læringsverksted: Utforsk Copilot og ChatGPT som din assistent

Kreasjon tilbyr en unik to timers workshop rettet mot profesjonsfellesskapet på din skole. Lær gjennom egen erfaring hvordan du kan anvende kunstig intelligens og språkmodeller på en meningsfull måte i skolerelatert arbeid. Oppdag mulighetene som ligger i å ha din egen assistent og læringspartner som effektiviserer deler av din arbeidshverdag.

Du vil få innsikt i fire bruksområder:

  • Vurdering basert på LK20
  • Undervisningsplanlegging
  • Tilpasset opplæring
  • Tekstproduksjon

Gjennom kurset vil du få frihet til å utforske verktøyene basert på ditt eget nivå og interesseområde, uavhengig av trinn eller fagområde du underviser i. Med kurset følger en interaktiv nettressurs skolen tar i bruk som støtte til videre arbeid.

Varighet og sted:

Workshopen varer i 2 timer. Vi besøker skolen i utviklingstid/fellestid.

Avtal en prat med oss dersom du ønsker vite mer! 

Egen workshop for ledere?

Vi har også laget et eget opplegg for ledere som kan leveres til skole/kommune/fylkeskommune. Les mer om lederworkshop.

 

Vi melder interesse


Casebasert arbeidspakke med KI i undervisningen.

Kreasjon tilbyr et unikt casebasert prosjekt hvor KI er en del av læringsarenaen for elevene. Vi prosessveileder og fasiliterer arbeidet sammen med lærere på et trinn, i tema og kompetansemål elevene skal jobbe med nå. F.eks tverrfaglig tema om demokrati og fake news med egnede kompetansemål. Les mer.

Kontakt oss

Vi skreddersyr opplæring og prosesstøtte som passer for deres behov. Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan bidra til kompetanseutvikling på din skole? Meld din interesse via kontaktskjema eller book et møte.