Gå til innholdet

Minecraft Education Edition

Læring med Minecraft løfter kreativitet og tilfører skolen nye arbeidsformer innenfor problemløsing og samarbeid. Våre veiledere har bred kompetanse i bruk av Minecraft i klasserommet og tilpasser seg din skoles behov. Vi leverer live opplæring i gruppe med veileder på lokasjon eller video, og vi leverer E-læringskurs for individuell gjennomføring.

Nedenfor kan du bestille eller kjøpe direkte tilgang til våre E-læringskurs.

MODUL 1 – Kom i gang med Minecraft i skolen for lærere

Kreasjon fokuserer på lærings- og samarbeidsprosessene rundt spillet. Lærerens rolle blir å fasilitere undring, gruppesamarbeid, kreativitet, skaping, diskusjon, refleksjon og argumentasjon.

Prisen for oppstartsmodulen er kr 490,- og byr på en grundig veiledning fra Martin slik at du kommer i gang. Du kan kjøpe tilgang til kurset som privatperson, eller du kan få tilsendt faktura til skolen/kommunen. Sistnevnte krever minimum 5 påmeldinger samlet.

For privatpersoner er prisen inkl MVA, for skoler/kommuner er prisen eks MVA.

Privatperson med betalingskort:
Ønske om faktura til skole eller kommune:
Kjøps- og betalingsvilkår for E-læringskurs.
MODUL 2 – Fagfornyelsen og Minecraft

Lanseres 10.02.21

Denne modulen lar deg jobbe med fagfornyelsen på en morsom og nyskapende måte med Minecraft. Du får en praktisk og konkret innføring med mange gode eksempler du kan prøve ut selv.

  • De tre store tverrfaglige temaene
  • Planlegge arbeidet
  • Gjennomføring
  • Vurdering i Bok og Fjærpenn

Kurset passer best for 5.- 10. trinn.

Holmestrand kommune:

Vi er meget fornøyd med Kreasjon sitt bidrag i dette prosjektet! Det har vært noen veldig gode dager, og flott å ha med så trygge og gode veiledere som Gøril og Martin i prosjektet! Helt avgjørende faktor for gjennomføringen av denne piloten.

Gunhild Rustad, rådgiver skolekontoret.

Lørenskog kommune:
Veileder fra Kreasjon hadde fine og effektive lærerdager her, med god tid til å sette seg inn i hvordan man kan bruke Minecraft i undervisningen. Dagene ble godt planlagt og gjennomført, og ga oss et godt utgangspunkt for å begynne å bruke Minecraft ved egen skole.
 
Geir M Førland, rådgiver skolekontoret.