Koding på småskolen

Bli med oss i Kreasjon og oppdag hvordan du med enkle grep kan lykkes med koding og programmering! Akkurat nå leverer vi en komplett kompetansepakke til en svært gunstig pris.

Tilbud på kurspakke i programmering

Vi tilbyr opplæring i pedagogisk bruk av læringsbrett og PC innenfor koding med de programmeringsverktøyene som skolen har.  På småtrinnet handler også programmering og mye analog koding, uten digitale verktøy. Med dette tilbudet får dere en kompetanseløsning med tre økter levert med litt mellomrom, hvor hver økt varer 2,5 timer *. Pakken koster kr 22500,- eks MVA og starter med et formøte. 

Økt 1

Økt 2

Økt 3

Kursøkt med pedagogene

Denne økta brukes til å forankre bruken av teknologi. Vi bygger bro fra LK20 via verktøy til konkrete aktiviteter med barna. Du blir godt kjent med verktøyene og du får læringsopplegg du kan bruke umiddelbart i klasserommet.

Modellering i barnegruppa

Vi besøker din skole og gjennomfører aktiviteter med barna. Personalet observerer og støtter barna under aktivitetene. Det settes av tid til samtale og refleksjon med personalet i etterkant av modelleringen.

Videreutvikling og påfyll

Etter at personalet har prøvd ut aktiviteter på egenhånd møtes vi til en oppfølgingsøkt. Denne benyttes til deling av erfaringer siden sist samt påfyll med nye undervisningsopplegg og tips til bruk.

Kursene holdes av vår veileder Aina Skaug Bakkehaug. Hun er utdannet lektor i realfagenes didaktikk og erfaren på pedagogisk bruk av programmering i skolen. Som veileder har hun holdt mange praksisnære kurs i programmering og tilpasser seg lærernes nivå og behov. 

Kontakt oss for et møte på Teams

 

* Prisen for denne kompetansepakken gjelder kunder lokalisert maks 1 times kjøring fra Oslo sentrum. Det kommer et tillegg i prisen dersom avstanden er større.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender ut nyhetsbrev to ganger i måneden, med nyttige tips, triks og ressurser for lærere og skoleledere. Alt håndplukket, skrevet og bearbeidet av oss, rett til deg.
e-læring kreasjon