Samtykkeerklæring Nyhetsbrev 

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne melde deg på nyhetsbrevet vårt. Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er. Vi følger gjeldene lover og regler når vi behandler opplysninger. 
I dette skjemaet samler vi inn din e-postadresse. Denne bruker vi til å sende deg nyhetsbrev. Ved mottak av nyhetsbrev kan du valgfritt fylle inn ytterligere informasjon om deg selv. Det brukes så vi kan tilpasse innholdet du mottar fra oss. 

Vi i Kreasjon mottar bistand fra tredjepart i våre løsninger. Selv om vi benytter oss av tredjepart er vi fremdeles ansvarlig for dine opplysninger og hvordan de benyttes, og vi vil ikke dele de med andre aktører. 

Det er frivillig å gi fra deg din e-postadresse, men om du velger å ikke gjøre dette så vil vi ikke kunne sende deg nyhetsbrev. 

Ved påmelding til nyhetsbrev vil dine personopplysninger bli lagret så lenge du ønsker. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevlisten. Dersom du melder deg av vil du fremdeles være lagret, men markert som at du ikke ønsker å være på listen. Dette gjøres slik at vi ikke legger deg til igjen ved en feiltakelse. 

Dine opplysninger er nettopp det; dine. Dersom du ønsker innsyn, vil trekke samtykket tilbake eller endre/fjerne informasjon om deg, kan du sende en e-post til post@kreasjon.net 

 Se vår personvernerklæring for mer utfyllende informasjon om hvordan vi ivaretar ditt personvern og hvordan du kan kontakte oss i forbindelse med vår behandling av personopplysninger.