Kom i gang med programmering

Alt du behøver å vite for å kunne undervise i grunnleggende programmering. Et begynnerkurs som passer deg som jobber i grunnskolen. Fokuset er på gjennomføring av undervisning med elever. Innholdet er aktuelt uavhengig om skolen benytter PC, Chromebook eller iPad.

swift

Et enkelt kodekurs. Fordi koding og programmering ikke behøver å være vanskelig

Utstyr

Alt du trenger er en PC, Chromebook eller iPad. 

Stor overføringsverdi

Sitt igjen med et produkt du kan bruke med elevene dine.

For nybegynneren

Alt du trenger for å komme i gang. Verken mer eller minde.

Passer 1.-10.klasse

Pedagogiske tips du kan bruke på alle trinn.

Aina Skaug Bakkehaug

Aina Skaug Bakkehaug

Aina har et stort hjerte for realfag og problemløsning, og ser de enorme mulighetene med iPad til dette arbeidet. Hun ønsker at flere skal få øynene opp for at koding er enklere å komme i gang med enn mange tror. 

Steinar Sevje

Steinar Sevje

Steinar har jobbet med programmering siden 2014 og har implementert flere kodeprosjekter i skolen. De brenner begge for flere kodeprosjekter i skolen og da spesielt Ipad og programmering.  

Øystein Jensen

Øystein Jensen

Øystein er utdannet allmennlærer og studerer master i digitalt læringsdesign. Han er vår E-lærings- og multimediamann, en tekniker med estetisk sans og samling.  Øystein har mye erfaring innen foto- og video, og brenner for hvordan det multimodale beriker undervisningen.

koding

Kurset passer for deg som underviser i grunnskolen. Når du har gjennomført kurset kan du nok til å gjennomføre undervisning i enkel programmering.

Se flere av våre kurs

Vurdering og vurderingspraksis

Teams i skolehverdagen

Ta nye steg med Teams. Du får praksisrettede tips du tar med deg til planleggingsarbeid og til arbeid med elever. Kurset passer for lærere og skoleledere.

Minecraft education edition

Minecraft Edu Edition

Læring med Minecraft løfter kreativitet og tilfører skolen nye arbeidsformer innenfor problemløsing og samarbeid.

klasseledelse

Klasseledelse

I dette kurset vil du lære om noen nøkkelprinsipper og metoder for klasseledelse, og du får vite hvordan du kan legge til rette læringsressurser og aktiviteter for å støtte egen klasseledelse.

Microsoft 365

Swift koding iPad

Kom i gang med programmering i LK20 ved å bruke Swift med elever. Du får en grundig innføring i praktisk pedagogisk bruk med Swift Playgrounds.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender ut nyhetsbrev to ganger i måneden, med nyttige tips, triks og ressurser for lærere og skoleledere. Alt håndplukket, skrevet og bearbeidet av oss, rett til deg.