Swift – Kom i gang med koding

Alt du behøver å vite for å kunne undervise i enkel programmering. Et begynnerkurs som passer deg som jobber i grunnskolen. Alt du trenger er en iPad og elever.

swift
swift

Et enkelt kodekurs. Fordi koding og programmering ikke behøver å være vanskelig

Ikke noe ekstra utstyr

Alt du trenger er en iPad.

Stor overføringsverdi

Sitt igjen med et produkt du kan bruke med elevene dine.

For nybegynneren

Alt du trenger for å komme i gang. Verken mer eller minde.

Passer 1.-10.klasse

Pedagogiske tips du kan bruke på alle trinn.

Aina Skaug Bakkehaug

Aina har et stort hjerte for realfag og problemløsning, og ser de enorme mulighetene med iPad til dette arbeidet. Hun ønsker at flere skal få øynene opp for at koding er enklere å komme i gang med enn mange tror. 

Steinar Sevje

Steinar har jobbet med programmering siden 2014 og har implementert flere kodeprosjekter i skolen. De brenner begge for flere kodeprosjekter i skolen og da spesielt Ipad og programmering.  

koding

Kurset passer for deg som underviser med iPad i grunnskolen. Når du har gjennomført kurset kan du nok til å gjennomføre undervisning i enkel programmering, ved bruk av Swift Playgrounds.

Se flere av våre kurs

Vurdering og vurderingspraksis

Teams i skolehverdagen

Ta nye steg med Teams. Du får praksisrettede tips du tar med deg til planleggingsarbeid og til arbeid med elever. Kurset passer for lærere og skoleledere.

alle kan skape

Alle kan skape

Alle er født med evne til å skape. Dette kurset tar Apple sitt «alle kan skape – program» videre inn i undervisningen i tråd med med LK20.

klasseledelse

Klasseledelse

I dette kurset vil du lære om noen nøkkelprinsipper og metoder for klasseledelse, og du får vite hvordan du kan legge til rette læringsressurser og aktiviteter for å støtte egen klasseledelse.

Microsoft 365

OneNote Klassenotatblokk

Dette e-læringskurset gir deg det du trenger for å bruke OneNote Klassenotatblokk i Teams med elevene dine.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender ut nyhetsbrev to ganger i måneden, med nyttige tips, triks og ressurser for lærere og skoleledere. Alt håndplukket, skrevet og bearbeidet av oss, rett til deg.