Gå til innholdet

G-suite for Education

G-suite for Education er en kreativ og brukervennlig pakke med stort bruksområde. Våre veiledere har bred kompetanse i bruk av Google i klasserommet og tilpasser seg din skoles behov. Vi leverer live opplæring i gruppe med veileder på lokasjon eller video, og vi leverer E-læringskurs for individuell gjennomføring.

Vi leverer opplæring i gruppe med veileder på din skole eller over video. Vi leverer også E-lærings kurs. Kombinasjonen av noen fellessamlinger og individuelle E-læringskurs gir god effekt i skolenes utviklingsarbeid. Nedenfor kan du bestille direkte tilgang til våre E-læringskurs.

 

MODUL 1 – Kom i gang med G-suite for utdanning

Dette e-læringskurset gir deg du trenger for å sette i gang med bruk av Chromebook og G-suite for utdanning med elevene dine:

  • Hvordan bruke Google Dokumenter
  • Hvordan bruke Google Presentasjoner
  • Hvordan ta i bruk Google Classroom
  • Hvordan bruke Google Disk

Du lærer det mest grunnleggende innen G-suite for utdanning og tilpasser kurset ditt tempo og når du har tid. Kurset tar ca en time.

Kjøps- og betalingsvilkår for E-læringskurs.

Prisen for oppstartsmodulen er kr 390,- pr stk og byr på en grundig veiledning fra Martin. Du kjøper tilgang ved å få tilsendt faktura til skolen/kommunen. Det gis volumrabatt ved påmeldinger over 25 deltakere.

Prisen er eks MVA (kurset kan ikke kjøpes av privatpersoner)

MODUL 2 – Utforsking, kreativitet og samarbeid i G-suite for utdanning

Lanseres 15.05.21

Hvordan henger skapende og utforskende læring sammen med LK20? Dette e-læringskurset setter fokus på skapende og utforskende læring med G-suite for utdanning. I kurset brukes verktøyene:

  • Samarbeid og bruk av Jamboard
  • Bygg nettsider i Google Sites
  • Google Earth

Kurset passer for alle trinn, men er spisset mot 4.- 8. trinn.

Kreasjon AS

Dampsagveien 14
2004 Lillestrøm

Org nr: 918379789

Hva gjør Kreasjon?

Vi bistår våre kunder med å oppnå god digital praksis gjennom E-læring, kurs og veiledning. Utforsking, skaping, samhandling og læring med digitale verktøy.