Gå til innholdet

G-suite for Education

G-suite for Education er en kreativ og brukervennlig pakke med stort bruksområde. En Chromebook er bygd for elevproduksjon og samhandling, og mange benytter også Chromebooks med touchskjerm.

I samarbeid med Google satser Kreasjon nå fullt på G-suite for Education.

I oktober lanserer vi modul 1 – E-læringskurs med Google Chromebooks. “Kom i gang med G-Suite for Education», er ment for deg som nettopp har satt i gang og for deg som ønsker en ny gjennomgang. Kursene gjennomføres individuelt på nettbrett eller ChromeBook

 

Kreasjon har vært kompetansepartner mot skolene for Ringsaker kommune gjennom 2 år. Arbeidet har omfattet digital grunnopplæring, inkl bruk av Microsoft 365, og kompetanseheving i koding og programmering
Geir Willard

Rådgiver Strategi- og utviklingsseksjonen, Ringsaker kommune

Kreasjon har hjulpet DGI med planlegging og gjennomføring av Microsoft 365 innføring i skolene i 6 kommuner på Øvre Romerike. Allerede på første kursdag fikk brukerne en god innføring i Teams som verktøy. De jobbet praktisk med verktøyet inn mot egen skole og drøftet med kollegaer. Vi er meget fornøyd med Kreasjon som kompetansepartner i dette arbeidet.
Petter Finstad

Rådgiver, Tjenesteutvikling skole og oppvekst, Digitale Gardermoen IS

Vi er veldig fornøyd med Microsoft 365 opplæring fra Kreasjon. Mange lærere har begynt å lage Video med Powerpoint og de bruker OneNote klassenotatblokk etter bare få dager, noe som gir elevene en bedre digital hverdag. Kurset var veldig inspirerende!
Anne May Falch Brænden

Inspektør, Veiavangen ungdomsskole