Vi startet nyåret med et mål om å få vår helt egen kursplattform. Kreasjon satt på flere gode eLæringskurs, men vi så at innholdet dessverre ikke kom like godt frem som det vi ønsket. Derfor har vi brukt de siste ukene på å flytte over innholdet og gi full makeover til våre eLæringskurs. Med lange dager foran skjermen med bekymring for firkantede øyne kan vi stolt si at vi har en ny og flott kursplattform for våre eLæringskurs.

Den nye plattformen gir mye bedre oversikt med lettere navigering til kursinnholdet. Det gjør det rett og slett mer brukervennlig for deg som kursdeltaker. En annen stor fordel med vår nye eLæringsløsning er at vi kan sy søm for kommuner og skoler, som kan bestille sin helt egen installasjon hvor man selv kan redigere kursinnholdet. Dette er gunstig dersom man har egne opplæringsvideoer og ressurser man ønsker å flette sammen med Kreasjon sitt faglige innhold. Dette har flere fylkeskommuner og kommuner allerede benyttet seg av. Bærum og Time kommune er eksempler på kunder som nå har egne installasjoner.  

Målet er at alle våre kurs skal inn på vår nye plattform. Så langt har vi flyttet over seks kurs:  

  • Teams i skolehverdagen 
  • Alle kan skape med iPad 
  • Programmering og LK20 
  • Minecraft: kom i gang 
  • Minecraft og LK20
  • Swift: kom i gang med koding 

To av våre største kurs, Teams i skolehverdagen og Alle kan skape, har begge fått hver sin prosesstøtte for ledere/plangruppe. Her gir vi en anbefaling til hvordan man kan organisere gjennomføringen av eLæringskurset. Hvilke sider bør man lærerne gjennomføre på team, hvilke sider kan lærerne jobbe med individuelt og hvilke sider bør løftes i profesjonsfellesskapet? Dette, sammen med tips til hvordan man jobber med innholdet får du i vår prosesstøtte, som følger med uten ekstra kostnad. 

Selv om vi i Kreasjon har innholdsrike eLæringskurs er vi fortsatt opptatt av god dialog med kundene våre. Vi tror at eLæringskursene våre blir best sammen med workshoper i en større prosess. Workshoper er viktig dersom du skal lykkes med eLæring. Om du «gjør det selv» eller benytter Kreasjon til workshoper er underordnet. Vi ser at mange av våre kunder velger å bruke oss. 

Er du nysgjerrig på vår nye plattform og eLæringskursene våre? Sjekk ut vår kursdemo eller ta kontakt for mer informasjon:  

Har du sjekket ut vårt læringsverksted for praktisk bruk av kunstig intelligens?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender ut nyhetsbrev to ganger i måneden, med nyttige tips, triks og ressurser for lærere og skoleledere. Alt håndplukket, skrevet og bearbeidet av oss, rett til deg.