Kunstig intelligens i skolen

Trenger dere hjelp og veiledning innenfor kunstig intelligens i skolen? Vi holder praksisnære kurs som støtter lærerne og elevene i skolehverdagen. I tillegg holder vi kurs for skoleledere som ønsker bistand med utviklingsarbeid av denne typen.

Ønsker du å vite mer om Microsofts nye læringsstimulatorer i Teams? Hold av  dato og tid 26. september 14:30. Vi holder også kurs for lærere i disse verktøyene.

Vi tilbyr ulike kurs innenfor KI:

KI-læringsverksted for lærere

Bli kjent med og utforsk språkmodeller som ChatGPT. Oppdag mulighetene som ligger i å ha din egen assistent og læringspartner som effektiviserer deler av din arbeidshverdag.

KI-workshop for skoleledere

Vi ser nærmere på hvordan skoleledere kan tenke språkmodeller som en ressurs i profesjonsfellesskapet. Workshopen gir et praktisk innblikk i bruk av Microsoft sine KI satsinger med læringsstimulatorer i Teams, i tillegg til de mest aktuelle chatbotene.

Lærings-stimulatorer i Microsoft Teams

Utnytt innebygde læringsverktøy basert på KI, som støtter elevene og lærere i arbeid med lesing og kritisk tenkning.

Les om noen av våre kundehistorier:

Akademiet Realfagsskole gjør ChatGPT til en verdifull ressurs for lærerne

Akademiet Realfagsskole gjør ChatGPT til en verdifull ressurs for lærerne

Akademiet Realfagsskole gjør ChatGPT til en verdifull ressurs for lærerne. Det å effektivisere deler av lærernes arbeidshverdag er viktig når man er presset på tid i likhet med lærere ved andre skoler. Lærerne har tatt elever i å generere besvarelser gjennom ChatGPT, og ønsker innsikt i hvordan verktøyet kan brukes for å styrke elevenes mestring og kompetanse i stedet for at verktøyet brukes til å jukse.

Kongsberg VGS gir innføring i bruk av KI til alle ansatte

Kongsberg VGS gir innføring i bruk av KI til alle ansatte

Kongsberg videregående skole var raskt på ballen da Kreasjon lanserte workshop for lærere i bruk av kunstig intelligens i skolen. De gir innføring i bruk av språkmodeller tidlig, slik at de kan forberede seg på det som kommer. Med Geir Klevstad i spissen har de bestilt workshop til godt over 100 ansatte. Først ut er lederne

Kontakt oss

Vi skreddersyr opplæring og prosesstøtte som passer for deres behov. Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan bidra til kompetanseutvikling på din skole? Meld din interesse via kontaktskjema eller book et møte.