Kreasjon har laget en unik eLæringskatalog og vi har hjulpet mer enn 10.000 lærere å kombinere god læring med digital praksis. eLæringen tar for seg kjernen av den kompetansen du trenger, den er praksisnær mot LK20 – og ikke tidkrevende. Vi vet det er knapt med tid i skolehverdagen.

Her ser du hvilke kurs det går mest av, dette er bestselgerne. Nedenfor ser du også noen av kundene våre som benytter dette, og nederst ser du tilleggstjenester.

 

 

Klikk for større versjon

Disse kommunene og skolene har kjøpt full tilgang til et eller flere kurs:

Det er fire av våre eLæringskurs som skiller seg ut. Våre fire LK20 hovedspor er populære og en stor hjelp i undervisningsplanlegging for lærerne.

Med disse ressursene har Kreasjon laget interaktiv dokumentasjon og støtteressurser/idebanker. Tanken vår er at både vi og andre som fasiliterer lærernettverk for kompetanseheving innenfor «god digital praksis» kan ha nytte av disse støtteressursersene.

Det blir enklere for skoler og kommuner som vil bygge kapasitet selv. Her får du god LK20 digital praksis, med rikelig pedagogisk kontekst innenfor hvert tema. Dersom dere har penger på årets budsjett lønner det seg å ta kontakt nå. Sammen finner vi en pakke som gir høy verdi i kompetansearbeidet.

Tilleggstjenester er populært hos mellomstore og større kommuner som ønsker ytterligere søm på innholdet. Måten vi jobber på tilrettelegger godt for endring av innhold for de av kundene som ønsker det.

 

Våre fire hovedspor innenfor LK20 er:

Teams

underveisvurdering og læringsdialog med elevene, pedagogisk bruk

Minecraft og LK20

læringsfokus LK20, løfte læreren, klasseledelse, metodisk bruk

Programmering

utforskende og skapende tilnærming, arbeidsform også i språk og samfunnsfag

Alle kan skape

utforskende og skapende læring, elevene som produsenter

Tjenester og tillegg:

Gjør det selv:
  • Bruksanvisning for bruk i profesjonsfellesskapet
  • Mikrolæring
  • Tilpasse innhold
   
Bistand med Workshops:
  • Prosjektering med ledelsen – rigge skalering i eget hus
  • Oppstart med personalet
  • Evaluering
Bistand med Produksjon:
  • Tilpasse innhold

 

Vi kan levere eLæringskurs i løpet av 24 timer. Skoler og kommuner får kursene ned mot ca halv pris når de kjøper til alle sine ansatte. Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom dette virker interessant for dere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender ut nyhetsbrev to ganger i måneden, med nyttige tips, triks og ressurser for lærere og skoleledere. Alt håndplukket, skrevet og bearbeidet av oss, rett til deg.