Alle kan skape

Varierte aktiviteter og produksjonsformer får frem elevenes beste kreative og skapende egenskaper. Dette kurset passer deg som jobber i grunnskolen 1.-10. trinn og ønsker få maksimalt ut av iPad som læringsverktøy. Alt du trenger er en iPad.

Kursets formål er styrke lærerens digitale verktøykasse med kreative, skapende og engasjerende arbeidsformer som kan brukes med elevene.

Ikke noe ekstra utstyr

Alt du trenger er en iPad.

Stor overføringsverdi

Ved å ta kurset blir du bedre rustet til å undervise med bruk av iPad.

Passer for alle

Innholdet er tilpasses nybegynneren eller læreren med erfaring med bruk av iPad i klasserommet.

Pedagogiske tips

Gjennom modulen vil du få pedagogiske drypp som kan anvendes med egen klasse, uavhengig av trinn.

koding

Kurset har fire produksjonsmoduler hvor du møter på fire ulike kreative arbeidsformer. I hver modul veileder Martin deg sammen med en av sine dyktige elever. Arbeidsformene legger et grunnlag for bruken av iPad som kan videreutvikles individuelt eller i profesjonsfellesskapet på din skole.

Se flere av våre kurs

Vurdering og vurderingspraksis

Teams i skolehverdagen

Ta nye steg med Teams. Du får praksisrettede tips du tar med deg til planleggingsarbeid og til arbeid med elever. Kurset passer for lærere og skoleledere.

Minecraft education edition

Minecraft Edu Edition

Læring med Minecraft løfter kreativitet og tilfører skolen nye arbeidsformer innenfor problemløsing og samarbeid.

klasseledelse

Klasseledelse

I dette kurset vil du lære om noen nøkkelprinsipper og metoder for klasseledelse, og du får vite hvordan du kan legge til rette læringsressurser og aktiviteter for å støtte egen klasseledelse.

Microsoft 365

Swift koding iPad

Kom i gang med programmering i LK20 ved å bruke Swift med elever. Du får en grundig innføring i praktisk pedagogisk bruk med Swift Playgrounds.