Teknologi i barnehagen

Bli med oss i Kreasjon og oppdag hvordan du med enkle grep kan benytte digitale verktøy til å støtte barnas naturlige utforskertrang gjennom lek! Vi tror på læring gjennom observasjon, undring og kreativitet!  

Høsttilbud på kurspakke inkl 6 stk Bluebot!

Vi tilbyr opplæring i pedagogisk bruk av iPad innenfor koding og programmering med Bluebot. I denne pakken er 6 stk Bluebot med ladekabler inkludert og robotene blir værende etter leveransen. Dere får en kompetanseløsning hvor 3 stk økter leveres med litt mellomrom, hvor hver økt varer 2 timer *. Pakken koster kr 24500,- eks MVA og ser slik ut:

Økt 1

Økt 2

Økt 3

Kursøkt med pedagogene

Denne økta brukes til å forankre bruken av teknologi. Vi bygger bro fra rammeplanen via verktøy til konkrete aktiviteter med barna. Du blir godt kjent med verktøyene og du får læringsopplegg du kan bruke umiddelbartmed barna.

Modellering i barnegruppa

Vi besøker din barnehage og gjennomfører aktiviteter med barna. Personalet observerer og støtter barna i aktiviteten.

Det settes av tid til samtale og refleksjon med personalet i etterkant av modelleringen.

Videreutvikling og påfyll

Etter at personalet har prøvd ut aktiviteter på egenhånd møtes vi til en oppfølgingsøkt. Denne benyttes til deling av erfaringer siden sist samt påfyll av nye verktøy og tips til bruk.

Kontakt oss for et møte på Teams

Ta kontakt, så tar vi en prat i et Teamsmøte.

* Prisen for denne kompetansepakken gjelder kunder lokalisert maks 1 times kjøring fra Oslo sentrum. Det kommer et tillegg i     prisen dersom avstanden er større.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender ut nyhetsbrev to ganger i måneden, med nyttige tips, triks og ressurser for lærere og skoleledere. Alt håndplukket, skrevet og bearbeidet av oss, rett til deg.
e-læring kreasjon