Elevene snakker så engasjert om vikingtiden at man skulle tro de hadde vært der selv. Det har de ikke. De har vært på tidsreise med Minecraft Education Edition. I slutten av november var de med Kreasjon og Atea på SETTdagene i Lillestrøm og bygde en hel vikinglandsby foran publikum.

5. klassingene bygger York fra vikingtiden.

5. klassingene bygger York fra vikingtiden.

Firkanta vikinger

En gjeng fornøyde 5. klassinger oppsummerer dagen:

«Vi har lært masse!»

«Det var spennede, gøy og morsomt, mye å oppleve!»

«Vi har lært om York og jeg kan se for meg mye bedre hvordan det så ut der.»

Tverrfaglige læringsopplegg

Martin Næsgård med stø hånd på Minecraft og vikinger.

Martin Næsgård med stø hånd på Minecraft og vikinger.

Mange stoppet opp og var nysgjerrige på hva elevene holdt på med. «Læringsopplegget elevene jobbet med er et av Kreasjons tverrfaglige læringsopplegg der elevene jobber i Minecraft Education Edition», kan Martin Næsgaard fortelle. Han er pedagogisk veileder i Kreasjon, og avde