Minecraft Education Edition

Minecraft kompetansepakke!

Er din skole klar for å ta digitalt samarbeid og samskaping i Minecraft til neste nivå? I en tid hvor teknologisk kompetanse er avgjørende, viser forskning at målrettet opplæring kan øke elevenes engasjement og resultater betydelig.

LK20 praksisnært!

Med vår unike kompetansepakke får dere et solid erfaringsgrunnlag innenfor pedagogisk/didaktisk bruk av Minecraft.

I tillegg får lærerne de tekniske ferdighetene de trenger for å sette i gang med elever.

Innhold:

  • Planleggingsmøte med ledelsen
  • 2 stk workshops med mellomarbeid
  • Prosessamtale underveis

eLæringskurs inkludert i pakken:

«Nye faglige motiverende opplegg, spennende muligheter for å jobbe med sosiale ferdigheter, engasjerende problemstillinger og autentiske læringssituasjoner – dette er noe elevgruppen trenger».

 

Rektor Trond Nilsen, Lofsrud skole

 

Hvordan Minecraft styrker undervisningen på Lofsrud skole.

Lofsrud skole erfarer at god bruk av Minecraft i klasserommet bidrar til å styrke både faglig motivasjon og sosiale ferdigheter hos sine elever. Lærerne ved skolen sier at kursrekken fra Kreasjon var gull verd sammen med tilgang til gode og brukervennlige ressurser.

Samarbeid med Nobels fredssenter

Kreasjon og Nobels fredssenter har gjennomført et omfattende samarbeid fra og med våren 2023. Samarbeidet består av bl.a produksjon av interaktive LK20 læringsstier til Nobels fredssenter sine Minecraft verdener

Bilde av byen

En uke med bare gaming, eller?

Hvordan få en gjeng med 10.klassinger til å glemme friminutt, skape noe sammen og lære gjennom egne erfaringer? Kreasjon stilte med opplegg, og Gystadmarka ungdomsskole åpnet dørene for Minecraft Education Edition, og la til rette for utforsking og faglig utbytte i en praksisnær ramme.

Kreasjon støtter skoler og kommuner med å få mer ut av de produksjonsverktøyene de allerede betaler for, som f.eks Minecraft Education Edition. Vi har ekspertise i pedagogisk bruk av både Microsoft og Apples løsninger i skolen. Bli med de skolene som allerede ser markante forbedringer og kontakt oss for en samtale. La oss sammen løfte kvaliteten på din skoles digitale praksis.

Kontakt oss

Vi skreddersyr opplæring og prosesstøtte som passer for deres behov. Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan bidra til kompetanseutvikling på din skole? Meld din interesse via kontaktskjema eller book et møte.